Uniunea Europeana Guvernul Romaniei Intrumente Structurale

Despre noi

Înființata in anul 2019, SC Mimico-Gest Consulting SRL are ca si obiect de activitate “activități de interpretare” si este cofinanțată prin programul european 2014-2020.

Politica Mimico-Gest Consulting consta in oferirea serviciilor de interpretare in limbaj mimico-gestual pentru persoanele cu dizabilități de tip surdo-mute, care necesita însoțitor autorizat pentru a-și putea rezolva problemele personale oriunde in instituțiile statului sau in mediul privat. Astfel ne dorim ca prin acest concept al formei sa integram persoanele cu handicap, in societate, fiind astfel tratate in egala măsura la fel ca restul populației generale, fără a întâmpina piedici sau a suferi discriminări.

Echipa firmei Mimico-Gest Consulting este formată din consultanți profesioniști, acreditați de Ministerul Educației, cu spirit de empatie și dorința de ajutor pentru persoanele surdo-mute. De asemenea, urmărim ca familie persoanelor cu handicap sa-și poată desfășura activitățile cotidiene fără a mai fi nevoiți sa-și însoțească ruda, colaborând cu echipa firmei Mimico-Gest.

Serviciile oferite se adaptează oricărei structuri organizaționale, astfel dorim colaborarea cu cât mai multe institutii ale statului, mediul privat, dar și colaborarea cu persoane fizice. Oferim consultanta oriunde in regiunea de Nord-Est a Moldovei, fiind disponibili pentru orice colaborare. De asemenea, serviciile noastre se mulează pe dorințele clientului, având disponibile oferte de tip abonament, dar și oferta de tip consultanta unica.

Mimico-Gest Consulting identifica problemele și nevoile colaboratorilor oferindu-le servicii acreditate de stat, servicii de încredere si confidențialitate.

About us

Bancă, Universitate, Notar s.a.

Clinică, Doctor, Spital s.a.